2011. július 5., kedd

2 KC-ben készült video - LDP 2 arca. ;)

Alábbi 2 videóhoz nemigen kell kommentár, remekül bemutatja a színész vidám, poénkodásra mindig kapható énjét, és komolyabb, érzelmes oldalát is.

Mindkettő Kansas City-ben készült. Mint posztoltam, Lou Diamond Phillips a King and I címszerepét készült KC-ben remake-elni, június első hetében. 

Az első videó még május végén készült, LDP - mi másra  mint - a La Bamba című dalra bohóckodik, és táncol a színpadon. (a hangszóróból egyébként nem a filmben elhíresült Los Lobos -feldolgozás, hanem az eredeti Ritchie Valens - féle verzió hallható) Úgy látszik, ezt a filmet és dalt ha akarná, se tudná LDP a rajongók emlékezetéből kitörölni. ;) Inkább ő maga is rátesz 1 lapáttal :DDDD (Hozzáteszem, nem ez az első eset, hogy így hülyéskedik a színpadon, kisebb klubokban nem 1x ő maga énekelte el a La Bamba saját verzióját). Milyen jó lett volna ott lenni, és az első sorból végignézni ezt, csak úgy, mint a musicalt. ;D


A második videóban már 1 komolyabb LDP-t láthatunk. ;)) Ezt már az előadások után rögzítették, ő pedig köszönetet mond mindenkinek, a közönségnek, a városnak a fantasztikus fogadtatásért, ahol remekül érezte magát, sőt elmondja, együtt dolgozni velük olyan csodálatos, szívet melengető élmény volt neki, mint még eddig sosem.
Végül a családjának is köszöntet mond, kiváltképp Yvonne-nak türelméért, és aki mindvégig, mindig kiáll/t mellette, tudván a színészek élete milyen "cigány élet".

1 megjegyzés:

  1. Nagyon klassz mindkét video. A La Bambás főleg tetszik, de a második is nagyon aranyos és kedves. Főleg a végén az a cuki mosoly :)))))

    VálaszTörlés