2012. január 19., csütörtök

Elindult a Southland (Terepen) 4. évada

Jan. 17-én kezdetét vette Southland (Terepen) c. sorozat 4. évada, melyben immár LDP is szerepet kapott. ;)) Karaktere szerint "egy heves utcai kopót alakít majd, kinek cinikus hozzáállása hatással lesz a csapatra". (bővebben akkor, miután legalább angolul megnéztem az 1. LDP-s részt)
A sorozatot egyébként roppant mód dicsérik, sokak szerint az elmúlt évek LEGJOBB rendőrsorozata. Amint elérhető lesz, mindenképpen megnézem majd felirattal! ;) A jól ismert karakterek (Michael Cudlitz, Ben McKenzie) mellé érkezik újoncként: Shawn Hatosy, Regina King és Lucy Liu (LDP nemrég erősítette meg, hogy sajnálatos módon ő csak az 1. epizódban látható, mint vendégszereplő - de a jövőben szívesen szerepelne újra).

Nem tudom, lesz-e és ha igen mikor, feliratos verzió, de addig is kedvcsinálónak 2 kép:


Shawn Hatosy, LDP, Ben McKenzie


Középen: LDP




ITT pedig az első epizód tölthető le angol nyelven. Kíváncsian várom, a bevezető videókból ítélve biztos izgalmas lesz!!! /*Kritika később*/









1 megjegyzés:

  1. Anno az első részt láttam ebből a sorozatból, de nem igazán győzött meg, pedig szeretem a rendőrös - nyomozós - krimis filmeket, sorozatokat.
    Viszont az LDP-s részekre kíváncsi vagyok, úgyhogy ezeket mindenképpen meg fogom nézni. Gondolom azért így belecsöppenve is érthető lesz majd a történések nagy része ;)

    VálaszTörlés