2012. február 1., szerda

OFF: Brandon Lee ma lenne 47 éves...


Nem kapcsolódik blogom témájához, de gondoltam, mivel egyébként is kedveltem őt (mellesleg a kutyámat is róla neveztem el :)), ezúton megemlékezem róla 1 posztban, ha már LDP is megtette:

"Ma lenne barátom, Brandon Lee születésnapja. A neve többször szóba került az elmúlt pár napban. Hallak téged, Brandon."

Mint ismeretes, Brandon Lee immár 19 éve, 1993-ban, karrierje csúcsán hagyott itt minket, mikor halálos baleset érte a Holló (The Crow) forgatása alatt.  A film (talán ezért is) valódi kultusszá vált azóta.

Azt viszont kevesen tudják, hogy az akkor csupán 28 éves színész jó barátságban volt LDP-vel, olyannyira, hogy Phillips még a kórházba is berohant, mikor tudomást szerzett a szörnyű balesetről... Azt is elmesélte egyszer, hogy Brandon és ő rendszeres pókertársak voltak, és sokat játszottak 1 asztalnál. ;)

Ezek a sorok tőle származnak, az utolsó interjújából, mintha csak sejtett volna valamit...

„Mivel nem tudjuk, hogy mikor fogunk meghalni, úgy gondolunk az életre, mint egy kimeríthetetlen kútra. És mégis, minden csupán néhány alkalommal történik meg, és tényleg nagyon ritkán. Hány alkalommal fogsz emlékezni egy bizonyos reggelre a gyermekkorodból, egy reggelre, ami olyan mélyen a része a létednek, hogy el sem tudod képzelni az életed nélküle. Esetleg négyszer, ötször? Talán még ennyi sem. Hány alkalommal fogod a holdtöltét látni? Talán húsz. És mégis az egész végtelennek látszik…”

Bruce Lee fia ma még mindig csak 47 éves lenne...  

NYUGODJ BÉKÉBEN, BRANDON!!! :(

1 megjegyzés: