2011. július 15., péntek

Jópár kép a júniusi King And I - előadásról

Csodálatosan szép képek kerültek napvilágra nemrégiben, a június 6 és 12 között zajló musical előadásról, Lou Diamond Phillips (a sziámi király) és Rachel Bay Jones (Anna Leonowens) főszereplésével!

A fotók jól tükrözik a musical semmihez sem hasonlítható hangulatát, a főszereplők szenvedélyességét, továbbá nem csak a látványos, színpompás és rendkívül grandiózus show-ba engednek betekintést, hanem megcsodálhatjuk a pompás jelmezeket, kellékeket, és díszleteket is! Kitűnik, hogy LDP tényleg brillírozik a szerepben, maximálisan a a sajátjává formálta, egyéniségéhez igazította.
Az egy hétig tartó előadássorozat ezúttal is nagy sikert aratott, melyben nem kevés szerepe volt a női főszerepet játszó Rachel Bay Jones-nak is, hisz ő és Phillips már egy összeszokott párost alkotnak, 2006-ban már játszották együtt ugyanezt a szerepet! :))

Íme jónéhány csodaszép, kiváló minőségű fotó, a nyitó-előadásról, lejjebb pedig további képek láthatók, melyek mind a KC Starlight Theatre tulajdonát képezik.
Az átütő erejű képeket elnézve, csak irigykedni lehet azokra, akiknek volt szerencséje látni az előadások valamelyikét...




















Alábbi linken pedig az összes kép az előadásról, beleértve a jelmezeket és a díszleteket: 3. lap, 4. lap, 5. lap


(Source: KC Starlight Theatre, KC Starlight Blog)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése