2011. augusztus 2., kedd

Phillips Fran Drescher ("A Dadus") új szitkomjában!

Pár hete Twitteren maga LDP írta meg a hírt, hogy szerepelni fog a "Dadus" idén indult, új vígjáték-sorozatának egyik epizódjában! Fran Drescher saját Facebook-ján meg is erősítette ezt. ;))

A "Happily Divorced" c. szitkom az elvált, és újra párját kereső Fran "kalandjairól" szól. A szóban forgó rész holnap, azaz augusztus 3.-án kerül majd adásba az USÁ-ban. Kíváncsian várom majd a reakciókat, és remélem, felkerül majd hamarosan valami letöltő oldalra. ;)) A másik guest-star Renee Taylor (a Dadus-ban anyját alakító színésznő) lesz.


"A Kiss Is Just A Kiss" (8. rész) rövid tartalom:

Amikor Fran és Judi megismerkednek egy férfival (Lou Diamond Phillips) egy koncerten, aki végül Judi-t hívja el randira. Bár féltékeny, Fran próbálja támogatásáról biztosítani a lányt, de ez nem olyan kifizetődő, mint ahogy remélte. 
Eközben Dori megoldja múltbéli problémáit barátnőjével (Renee Taylor), ami arra ösztönzi Fran-t, hogy helyrehozza a dolgokat Judi-val.


LDP eme "udvarlós" szerepe nagyon felcsigázott, remélem, lesz 1 jópár ütős kis jelenete Fran-nel! ;)) Külön öröm őt vígjátékban (ami sajnos túl ritkán fordul elő) , vagy akár szitkomban látni! Kevesen tudják, hogy Phillips remek humorérzékkel van megáldva, és örömmel veti bele magát a vígjáték-sorozatokba (is)! Anno szerepelt már pl. a George Lopez show-ban, ahol a címszereplő öccsét alakította. ;) De öniróniának sincs híján, a Mad TV c. paródia-sorozatban is láthattuk már bohóckodni, ahol nem átallott saját magát (legendás La Bambás szerepét!) kifigurázni. ;))

Nemsokára folyt. köv, még többi infóval, lehetőleg képekkel is (maga LDP is ígéretet tett rá, miszerint: "more to come"...) Izgatottan várom, és figyelem majd Fran Facebook-ját is, kíváncsi leszek a kommentelők véleményére is, anno a bejelentés Fran részéről, LDP-t illetően, már nagy "sikert aratott". ;)) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése