2010. július 23., péntek

Los Lobos cikk a Lemezbörzében!

Úgy látszik, ha reményeim nem is váltak teljesen valóra, miszerint a PeCsában tartott koncert után majd a latin-amerikai banda kerül az újság soron következő címlapjára, azért mégis megéri megvenni az újságot. A 13., kicsit kevesebb, mint 1 oldalon, helyet kaptak a fiúk... Az írásnak sajnos semmi köze a koncerthez, csupán a karrierjüket említi meg pár sorban, de legalább mindegyikőjükről van kép, és autogram. ;))) Külön jó látni, ahogy Louie Pereznek fülig ér a szája, már ez 1 ritka-értékes pillanat! De a többiek is nagyon aranyosak, David és Steve a nyugodtak táborát erősíti, Cesar a vagány, mint mindig, és persze Conrad is vigyorog, megszokott tejbetök-módjára! ;)

Az újság árát megemelték, legutóbb még 200 Ft volt, mostmár majdnem 400,- és lehet, a következő Börze lakalmával még halomban fog ott állni, de nem kockáztattunk, és Szilvivel gyorsan lecsaptunk rá az újságárusoknál... Sose lehet tudni, főleg hogy ez az EGYETLEN, nyomtatásban megjelent cikk, a koncerttel kapcsolatban.... Tehát nem morgunk, ÖRÜLÜNK! ;)



1 megjegyzés:

  1. Hát igen, komolyan mondom NAGY SZÓ hogy legalább ennyi megjelent róluk a koncert után... Én is szívesebben láttam volna őket a címlapon, nagyon is megérdemelték volna, de már ennek is örülni kell. A képek szuperek, ők tök arik rajta!!!

    Ha mégis lesz a következő börze alkalmával stócokban, akkor majd egy talicskányit el is emelünk belőle... Végülis ezt is lehet majd legközelebb dedikáltatni velük ;)

    VálaszTörlés