2012. január 20., péntek

Holnap mutatják be a Filly Brown-t a Sundance-en!


"Szavakkal nem tudom kifejezni az izgatottságomat. Ezúttal holnap, a Filly Brown bemutatkozik a világnak, a Sundance-en."

Ezeket a sorokat LDP írta nemrégiben Twitterén. ;) 

Alább pedig 1 kis cikkecske arról, hogy ez a színész első szereplése a híres-nevezetes fesztiválon (cikkfordítás):

Sundance: Lou Diamond Phillips első fesztivál részvétele

Lou Diamond Phillips sosem vett részt a Sundance-en ezelőtt, mert ahogy mondja, nem volt rá oka. 

Ellentétben néhány hírességgel, nem akart megjelenni, csak azért, hogy lássák. "Nem vagyok az a fajta ember, aki elmegy az Oscar-ra, Golden Globe-ra, vagy egyebekre, csak úgy." - mondja Phillips. Nem akarom úgy érezni magam, mint  egy felkapaszkodó. Tehát most, hogy szerepel 1 filmem a Sundance-en, el fogok menni".

A Filly Brown-ban Phillips José-t játssza, Majo Tonorio apját, kinek művészneve Filly Brown (Gina Rodriguez). Aki egy kemény, fiatal nő, és feltörekvő hip-hop sztár. "Igen, ez egy zenés film, de igazából, lényegében, egy családi dráma." - mondja Phillips. "Egy ex-bandatagot alakítok, aki próbálja összetartani a családot. A lányom az utca művésze, aki arról álmodik, hogy zenész lesz. Kicsit olyan, mintha a '8 Mérföld' találkozna a 'Stand And Deliver'-rel, ha úgy tetszik."

Csak úgy, mint első nagy áttörésében, az 1987-es 'La Bamba'-ban, Phillips latino-t játszik, habár ő maga nem latino.

A 49 éves színész előnyére válik a tény, hogy a castingnak fogalma sincs az etnikai hátteréről, és ezáltal eljátszhat a latino-tól kezdve az amerikai indiánig mindent.

"Ha arra vártam volna, hogy filippínó - ír - cserokit játszhatok, sosem kaptam volna munkát" - mondja nevetve. "Szerencsére a kinézetem olyannyira nem beazonosítható, hogy sok mindenre alkalmassá tesz."

Továbbra is sok sikert kívánok!!!!!!!!!! 


1 megjegyzés:

  1. Kicsit olyan, mintha a '8 Mérföld' találkozna a 'Stand And Deliver'-rel, ha úgy tetszik."

    Ez nagyon ígéretesen hangzik, bár a 8 mérföldet még mindig nem láttam teljesen, de akkor is!

    SOK SOK SIKERT holnapra, remélem ezáltal egy kis hírnévre is szert tesz a film, és lesz esély arra, hogy esetleg nálunk is bemutassák, és DVD megjelenés is jöjjön belőle.
    Nekem nagyon felkeltette az érdeklődésemet, úgyhogy bármilyen formában is, de remélem láthatjuk hamarosan!

    Az pedig LDP szerénységét mutatja, hogy csak úgy, ok nélkül nem ment el ilyen-olyan díjkiosztókra. Most viszont remélem nemcsak jól szórakozik, de eredményes lesz a munkája / ottléte! ;)

    VálaszTörlés