2011. január 8., szombat

76 éves lenne.....

Ma lenne 76 éves a Király, Elvis Presley!


Mivel a blog nem csak LDP-vel, hanem közvetve a rock 'n' roll-lal is foglalkozik, nem mehetünk el eme jeles nap mellett szótlanul! Immár 34 éve, hogy eltávozott közülünk, de emléke, imidzse, és főleg DALAI a mai napig élnek rajongók millióinak szívében. Már életében legenda lett, kultusza korai halála óta csak tovább erősödött, újabb és újabb generációk nőnek fel zenéjén, ezrek próbálják  megidézni bársonyos, UTÁNOZHATATLAN HANGJÁT, mozgását, vagy akár rendható kinézetét., mindhiába. Rövid pályafutása során nem csak számtalan no. 1 kislemez, hanem megszámlálhatatlanul sok album, dal látott napvilágot, felsorolni is szinte lehetetlenség. 
Belőle csak 1 van, egyszeri és megismételhetetlen, a 20. század legnagyobb művésze, akinek sármja a 21. században se látszik kikopni. Nagyon igaz a mondás, miszerint:

"BEFORE ANYONE DID ANYTHING, 
ELVIS DID EVERYTHING."

Köszönjük Elvis, 

Boldog Születésnapot!!!

2 megjegyzés:

  1. Köszi hogy megemlékeztél Róla!
    Az biztos, hogy belőle csak egy van. Hiába is próbálják utánozni akár a hangját, mozgását, stílusát, úgyse léphet a nyomába senki! Elvis csak egy van, mi pedig hálásak lehetünk azért, hogy gazdagabb (volt) VELE a világ!!!

    VálaszTörlés
  2. Így van, egyetértek Szilvivel!

    VálaszTörlés