2011. szeptember 14., szerda

Családi képek a BOA-Steakhouse étteremből

Lou Diamond Phillips szeptember 2.-án vacsorázni vitte családját ebbe a fent említett BOA Steakhouse étterembe, a lesifotósok kifelé menet "kapták el őket" és kérdezgették a sztárt. 

LDP türelmesen válaszolgatott a kérdésekre, sőt humorosan megjegyezte, hogy "jelenleg is növeszti a haját egy következő westernfilm kedvéért". :P /Én azért nem titkoltan reménykedem benne, hogy nem csak viccelt a hajhosszal! :D/
Kislányának, Indy-nek láthatóan nem volt ínyére a vakuzás, és a feleség, Yvonne se tűnt túl feldobottnak... LDP viszont, mint mindig, most is jól bírta a gyűrődést. ;)

A színész soron következő filmjének, a Filly Brown-nak a premierje közeleg, (többek közt Edward James Olmos-szal szerepel újra együtt) , mely remélhetőleg a Sundance filmfesztiválon is bemutatásra kerül majd. 
Előtte még 1 díjátadón is részt fog venni, mely díjat ő fog átadni, de még nem tudni, kinek. :P 












/Source: babyrazzi.com/

2 megjegyzés:

  1. Olyan aranyos LDP - és követendő példa lehet a sztárok részéről - hogy még vacsora után is megáll és válaszol a kérdésekre. Pedig láthatóan nyűgös már a kislány, és a feleségén is látszik, hogy fáradt. Le a kalappal előtte!
    A westernfilm híre jól hangzik, az Olmos-al közös filmet pedig én is várom. Biztos, hogy ezúttal sem csalódunk bennük ;)

    VálaszTörlés
  2. Ezt annyira jól leírtad, hogy ha lenne itt lájk-gomb, azon nyomban nyomnám! :DDD Valóban KEVÉS az ilyen közvetlen, és türelmes sztár. :P

    Westernfilmről szerintem csak általánosságban beszélt. ;)) De ki tudja...

    VálaszTörlés